Եգիպտացորենի ապուր

/ 5
30 ր
Եգիպտացորենի ապուր

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
եգիպտացորեն Բոնդյուել1 տարա
կարագ100 գ
սոխ1
արգանակ1 լ
ալյուր1 ճաշ
աղպեղ

Խոհարարություն

Կարագի նրբությունը և եգիպտացորենի քաղցրությունը յուրահատուկ համ են տալիս այս ուտեստին:
  1. Հալացրեք կարագը թավայում, ավելացրեք սոխը, տապակեք մինչև դառնա ոսկեգույն: Ավելացրեք եգիպտացորենը (տարայի հյութը խառնեք արգանակի հետ) և մի քիչ տապակեք:
  2. Ալյուրը լուծեք մի քանի գդալ ջրի մեջ, ավելացրեք այն սոխի և եգիպտացորենի խառնուրդին և լավ խառնեք:
  3. Ավելացրեք խառնուրդը արգանակին և եփեք այն 15 րոպե՝ անընդմեջ խառնելով:
  4. Համեմեք աղով և պղպեղով ըստ ճաշակի:
  5. Մատուցումը. Մատուցեք տաք, կարելի է զարդարել թթվասերով կամ մի փոքր մշկընկույզ շաղ տալ: Կարող եք նաև ավելացնել նեխուրի մի քանի կտոր:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում