Կալդո Վերդե

/ 5
60 ր
Կալդո Վերդե

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
կաղամբ150 գ
սխտորով չոր երշիկ կամ չորիսո60 g
կարտոֆիլ1.5 գ
ջուր0 լ
աղ1 գդալ
ձիթապտղ 1/4 բաժակ
պղպեղ

Խոհարարություն

«Couve gallega» կաղամբը չունի գլուխ, այլ պարզապես տերևներ է աճեցնում ողջ տարվա ընթացքում: Այս բաղադրատոմսի մեջ այն կարելի է փոխարինել նաև սովորական կաղամբով:

  1. Կաղամբը լվանալ սառը ջրի տակ: Տերևներն առանձնացնել և մանր կտրտել:
  2. Թողնել կես ժամով:
  3. Երշիկը մի քանի տեղից ծակել պատառաքաղով և խաշել ուժեղ կրակի վրա: Երբ ջուրը եռա, կրակը թուլացնել և եփել ևս 15 րոպե: Երշիկը չորացնել և կտրել երկարավուն կտորների:
  4. Կարտոֆիլը մաքրել և եփել աղի ջրում 15 րոպե:
  5. Կարտոֆիլը հանել և լավ տրորել: Այնուհետև խյուսը նորից դնել կաթսայի մեջ:
  6. Ավելացնել ձիթապտղի ձեթը և եփել:
  7. Կտրտած կաղամբը լցնել կարտոֆիլով կաթսայի մեջ և խաշել ևս 5 րոպե:
  8. Այնուհետև երշիկը լցնել կաթսայի մեջ և եփել 3 րոպե:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում