Ոգեշնչում ենք օգտագործել բուսական սնունդ

Մենք խթանում ենք որակյալ բույսերի վրա հիմնված սնունդը ուտելու սովորությունների վրա կայուն ազդեցությանը աջակցելու նպատակով

ՄԵՐ ՊԱՐՏԱՎՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ

№1 Արտադրում ենք որակյալ բուսական սնունդ
  • Սննդամթերքի 100% – ը Nutriscore համակարգով А և B վարկանիշ ունի ՝ մինչև 2025 թվականը
  • Սննդամթերքի 100% -ը չի պարունակում անցանկալի հավելումներ՝ մինչև 2030 թվականը
  • Մեր արտադրանքը հիանալի համ ունի՝ շնորհիվ լավագույն բաղադրատոմսերի և նորարարական տեխնոլոգիաների
№2 Մենք ընդլայնում ենք բուսական արտադրանքի շարքը, որոնք բավարարում են ճկուն բուսակերության բազմազան կարիքները*
  • Արտադրանքի նորույթներից ստացվող տարեկան եկամտի >15% աճ
  • Եկամուտների 20% - ը՝ պայմանավորված պատրաստի բուսական ուտեստների կատեգորիայով՝ մինչև 2030 թվականը
№3 Ճկուն բուսակերության սննդի համակարգը գրավիչ ենք դարձնում ավելի շատ մարդկանց համար
  • Bonduelle ընկերության բոլոր ստորաբաժանումներն ամբողջ աշխարհում խթանում են բուսական սնունդը հատուկ ծրագրերի միջոցով՝ մինչև 2030 թվականը
  • Մենք նպատակ ունենք մինչև 2030 թվականը կրկնապատկել Լուի Բոնդյուել Հիմնադրամի գործունեության մեջ ընդգրկված մարդկանց թիվը ՝ 2020 թվականի համեմատ
* Ֆլեքսիտարիանիզմը դիետա է, որը ներառում է կենդանական սննդի օգտագործման նվազում՝ հօգուտ ավելի առողջ և էկոլոգիապես մաքուր սննդի:

BONDUELLE ԽՄԲԻ ԱՐԴՅՈՒՆՔՆԵՐԸ

ՆԱԽԱԳԾԵՐ

Контроль качества
Կենտրոնանացում Nutriscore-ի վրա
Nutriscore համակարգը նախընտրում է սննդանյութերի մասնաբաժնի ավելացումը, ինչպիսիք են բանջարեղենի, մրգերի, լոբազգիների քանակը, սպիտակուցի և մանրաթելերի ավելի մեծ պարունակությունը և արտադրանքի մեջ շաքարի, աղի, հագեցած ճարպաթթուների մասնաբաժնի նվազումը
Образование
«Ճաշակի մասին վիճում են» նախագիծը Կրասնոդարի դպրոցներումкрая
Նախագծի նպատակն է ոգեշնչել երեխաներին ուտել բանջարեղեն և զարգացնել նրանց մեջ իսկական համային մասնագետներ: Մասնակիցները վերապատրաստվել են սննդաբանի և անիմատորի հետ միասին, կատարել են առաջադրանքներ և փորձել են իրենց որպես շեֆ-խոհարարներ վարպետության դասին
Образование
Ուսուցում մասնագետների համար
Ծրագրի շրջանակներում Bonduelle ընկերության փորձագետները HoReCa ոլորտի մասնագետների հետ կիսվում են սննդաբանության և բուսական սննդի վերաբերյալ իրենց գիտելիքներով
Образование
Համագործակցություն գաստրոնոմիայի ինստիտուտի հետ Institut Paul Bocuse-ից Սիբիրյան Դաշնային Համալսարանում (Կրասնոյարսկ)
Ռեստորանային ոլորտի մասնագիտություններ ընտրող ուսանողներին ոգեշնչում ենք ընդլայնել ճաշացանկը բուսական սննդով: Հղում https://gastronomyinstitute.ru/
Образование
Առցանց դասեր «Ամեն ինչ առողջ սնունդի մասին»
Ճիշտ սնվելու և առողջ սննդային սովորությունների ձևավորման ուսուցման՝ Danone ընկերության և երեխաների և նրանց ծնողների համար նախատեսված ինտերնետ-դասընթացների հարթակի հետ համատեղ նախագիծ։ Մանրամասն
Контроль качества
Մրցանակ Ռուսաստանում օրգանական արտադրանքի զարգացման համար
Հաղթանակ «Նոր օրգանական արտադրանք» անվանակարգում: Bonduelle -ը Ռուսաստանում առաջին ընկերությունն է, որը թողարկել է օրգանական ոլոռ և եգիպտացորեն:
Կապվեք մեզ հետ

Ավելին կայքում