Մենք խթանում ենք որակյալ բույսերի վրա հիմնված սնունդը ուտելու սովորությունների վրա կայուն ազդեցությանը աջակցելու նպատակով
ՄԵՐ ՊԱՐՏԱՎՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ
№1 Արտադրում ենք որակյալ բուսական սնունդ
Սննդամթերքի 100% – ը Nutriscore համակարգով А և B վարկանիշ ունի ՝ մինչև 2025 թվականը
Սննդամթերքի 100% -ը չի պարունակում անցանկալի հավելումներ՝ մինչև 2030 թվականը
Մեր արտադրանքը հիանալի համ ունի՝ շնորհիվ լավագույն բաղադրատոմսերի և նորարարական տեխնոլոգիաների
№2 Մենք ընդլայնում ենք բուսական արտադրանքի շարքը, որոնք բավարարում են ճկուն բուսակերության բազմազան կարիքները*
Արտադրանքի նորույթներից ստացվող տարեկան եկամտի >15% աճ
Եկամուտների 20% - ը՝ պայմանավորված պատրաստի բուսական ուտեստների կատեգորիայով՝ մինչև 2030 թվականը
№3 Ճկուն բուսակերության սննդի համակարգը գրավիչ ենք դարձնում ավելի շատ մարդկանց համար
Bonduelle ընկերության բոլոր ստորաբաժանումներն ամբողջ աշխարհում խթանում են բուսական սնունդը հատուկ ծրագրերի միջոցով՝ մինչև 2030 թվականը
Մենք նպատակ ունենք մինչև 2030 թվականը կրկնապատկել Լուի Բոնդյուել Հիմնադրամի գործունեության մեջ ընդգրկված մարդկանց թիվը ՝ 2020 թվականի համեմատ
* Ֆլեքսիտարիանիզմը դիետա է, որը ներառում է կենդանական սննդի օգտագործման նվազում՝ հօգուտ ավելի առողջ և էկոլոգիապես մաքուր սննդի:
BONDUELLE ԽՄԲԻ ԱՐԴՅՈՒՆՔՆԵՐԸ
15%
Շրջանառության 15% - ը՝ պայմանավորված պատրաստի բուսական ուտեստների կատեգորիայով
780
խոհարար ավարտել է «Բուսական խոհանոց» դասընթացը Greenology ծրագրով
92%
Bonduelle և Globus ապրանքանիշով ապրանքների 92% - ը Nutriscore համակարգում ունի A և B վարկանի
ՆԱԽԱԳԾԵՐ
Контроль качества
Կենտրոնանացում Nutriscore-ի վրա
Nutriscore համակարգը նախընտրում է սննդանյութերի մասնաբաժնի ավելացումը, ինչպիսիք են բանջարեղենի, մրգերի, լոբազգիների քանակը, սպիտակուցի և մանրաթելերի ավելի մեծ պարունակությունը և արտադրանքի մեջ շաքարի, աղի, հագեցած ճարպաթթուների մասնաբաժնի նվազումը
Образование
«Ճաշակի մասին վիճում են» նախագիծը Կրասնոդարի դպրոցներումкрая
Նախագծի նպատակն է ոգեշնչել երեխաներին ուտել բանջարեղեն և զարգացնել նրանց մեջ իսկական համային մասնագետներ: Մասնակիցները վերապատրաստվել են սննդաբանի և անիմատորի հետ միասին, կատարել են առաջադրանքներ և փորձել են իրենց որպես շեֆ-խոհարարներ վարպետության դասին
Образование
Ուսուցում մասնագետների համար
Ծրագրի շրջանակներում Bonduelle ընկերության փորձագետները HoReCa ոլորտի մասնագետների հետ կիսվում են սննդաբանության և բուսական սննդի վերաբերյալ իրենց գիտելիքներով
Образование
Համագործակցություն գաստրոնոմիայի ինստիտուտի հետ Institut Paul Bocuse-ից Սիբիրյան Դաշնային Համալսարանում (Կրասնոյարսկ)
Ռեստորանային ոլորտի մասնագիտություններ ընտրող ուսանողներին ոգեշնչում ենք ընդլայնել ճաշացանկը բուսական սննդով:
Հղում https://gastronomyinstitute.ru/
Образование
Առցանց դասեր «Ամեն ինչ առողջ սնունդի մասին»
Ճիշտ սնվելու և առողջ սննդային սովորությունների ձևավորման ուսուցման՝ Danone ընկերության և երեխաների և նրանց ծնողների համար նախատեսված ինտերնետ-դասընթացների հարթակի հետ համատեղ նախագիծ։ Մանրամասն
Контроль качества
Մրցանակ Ռուսաստանում օրգանական արտադրանքի զարգացման համար
Հաղթանակ «Նոր օրգանական արտադրանք» անվանակարգում: Bonduelle -ը Ռուսաստանում առաջին ընկերությունն է, որը թողարկել է օրգանական ոլոռ և եգիպտացորեն: