Տապակած պանիր

/ 5
30 ր
Տապակած պանիր

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
դեղին պինդ պանիր400 գ
և պաքսիմատ1 հավկիթ
աղ սև և կարմիր պղպեղ
ձիթապտղի կամ այլ ձեթ

Խոհարարություն

Չեխական խորտիկ պաքսիմատով տապակված պանրի տեսքով, որը մատուցվում է տապակված կարտոֆիլի և սոուսի հետ:
  1. Պանիրը կտրել մոտ 1-1.5սմ հաստությամբ շերտերով:
  2. Ձուն խառնել համեմունքների հետ:
  3. Պանիրը դնել համեմունքներով հավկիթի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի մեջ:
  4. Տապակել մի քանի րոպե այնպես, որ պանիրը փափկի, բայց չհալվի:
  5. Մատուցել հազարի տերևի վրա՝ տապակած կարտոֆիլի և նախընտրելի հավելումների հետ, օրինակ՝ թաթարական սոուսի:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում