Տապակած պանիր
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
դեղին պինդ պանիր400 գ
և պաքսիմատ1 հավկիթ
աղ սև և կարմիր պղպեղ
ձիթապտղի կամ այլ ձեթ
Խոհարարություն
Չեխական խորտիկ պաքսիմատով տապակված պանրի տեսքով, որը մատուցվում է տապակված կարտոֆիլի և սոուսի հետ:
- Պանիրը կտրել մոտ 1-1.5սմ հաստությամբ շերտերով:
- Ձուն խառնել համեմունքների հետ:
- Պանիրը դնել համեմունքներով հավկիթի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի մեջ:
- Տապակել մի քանի րոպե այնպես, որ պանիրը փափկի, բայց չհալվի:
- Մատուցել հազարի տերևի վրա՝ տապակած կարտոֆիլի և նախընտրելի հավելումների հետ, օրինակ՝ թաթարական սոուսի: