Թուրքական հաց էկմեկ

/ 5
150 ր
Թուրքական հաց էկմեկ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
ալյուր500 գ
աղ10 գ
ձիթայուղ1 ճ.գ.
շաքարավազ10 գ
չոր խմորիչ1 տուփ
вода350 мл
հավկիթ1 հավկիթ

Խոհարարություն

Հաջողությամբ համադրվում է գրիլի վրա պատրաստված ուտեստների և գիրոսի հետ:
  1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները 8-10 րոպե մինչև կպչուն զանգվածի ստացումը:
  2. Տարայի վրա քսել ձիթայուղ, մեջը լցնել խմորը, թողնել 90 րոպե:
  3. Երբ խմորը բարձրանա, կիսել այն 2 մասի և օվալաձև հացի տեսք տալ: Դնել թխելու թղթի վրա:
  4. Ձուն հարել, ավելացնել մեկ գդալ ջուր և ստացված զանգվածը քսել հացի վրա:
  5. Մատներով խոր փոսեր անել և հացի վրա լցնել քունջութ և սև քիմիոն:
  6. Թողնել ևս 20 րոպե:
  7. Թխել 7-9 րոպե 250 C° ջերմաստիճանի տակ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում