Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

/ 5
30 ր
Ցացիկի՝ յոգուրտից և թարմ վարունգից պատրաստված սոուս

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
բնական յոգուրտ375 մլ
վարունգ2
պճեղ սխտոր6
գինու քացախ1 գդալ
ձիթայուղ2
աղ1 թ.գ.

Խոհարարություն

Սառը սոուսը մատուցվում է մսի, բանջարեղենի և հացի հետ: Հիանալի խորտիկ է լանչի համար: Կարթնացնի քաղցր հիշողություններ Կրետե կամ Կոս կղզիներում անցկացրած հանգստի մասին:

  1. Վարունգների կեղևը մաքրել, անցկացնել քերիչով, ջուրը քամել և աղ անել:
  2. Մանր կտրտած սխտորը քացախի և յոգուրտի հետ խառնել վարունգի հետ:
  3. Լավ խառնել, ավելացնել ձիթայուղը և կրկին խառնել:
  4. Մատուցել սառը վիճակում: Կարելի է զարդարել ձիթապտղով կամ վարունգի կտորներով:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում