Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
սուշիի բրինձ9 ճաշ
նորի ծովային ջրիմուռներ9 շերտ
թեյի գդալ սև խավիար3
գդալ կարմիր խավիար3 թեյ
gadal deghin khaviar3 teaspoon
վասաբիղկ1 թեյ
Խոհարարություն
Սուշիի ավանդական բաղադրատոմսը ներառում է քացախով համեմված բրինձ և ձուկ, ինչպես նաև ծովամթերք, բանջարեղեն և այլ տեղական բաղադրիչներ:
- Պատրաստեք բրնձի գլանակներ և վրան քսեք վասաբի:
- Փաթաթեք յուրաքանչյուր սուշիի գլանակը նորիի շերտով այնպես, որ ջրիմուռը մոտ 1սմ երկար լինի, իսկ բրինձը լինի ներսում:
- Մեկ գդալ խավիար դրեք յուրաքանչյուր գլանակի վրա:
- Մատուցումը. Սուշին զարդարեք կանաչեղենով և մատուցեք փայտե սկուտեղի վրա: