Ծովատառեխը ձեթի մեջ

/ 5
60 ր
Ծովատառեխը ձեթի մեջ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
աղի ծովատառեխ0.5 կգ
սոխ3
արևածաղկի ձեթ0.25 լ
ձուկ
հատիկավոր պղպեղ և դափնու տերև

Խոհարարություն

Ծովի աղի ձուկ՝ մարինացված սոխով ձեթի մեջ:

  1. Ծովատառեխի կտորները թրջել կաթի մեջ 30 րոպե (այդպես դրանք պակաս աղի և ավելի նուրբ կլինեն):
  2. Սոխը կտրել օղակներով կամ քառակուսիներով:
  3. Ծովատառեխը քամել և կտրել 2սմ լայնությամբ կտորների:
  4. Տարայի մեջ հերթականությամբ շարել սոխը, ձկան կտորները, ինչպես նաև մի քանի հատիկ հոտավետ պղպեղ և դափնու տերև՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա արևածաղկի ձեթ լցնելով:
  5. Տարան դնել սառնարանը մեկ օրով:
  6. Մատուցել թարմ հացի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում