Մարինացված սաղմոն ոսպի աղցանով

/ 5
240 ր
Մարինացված սաղմոն ոսպի աղցանով

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
կանաչ ոսպ100 g
ոսկրահան արված թարմ սաղմոն3 կտոր
սոխ-շալոտ1
խորհանարդաձև կտրտած գազար 1/2
պճեղ սխտոր1
սև պղպեղ3 հատ
դափնու տերև
Սոուս
սոյայի սոուս 1/2 ճաշ
գդալ ձեթ1 ճաշ
խորհանարդաձև կտրտած
մարինադ
ջուր 1/2 բաժակ
լիմոնի հյութ 1/4 բաժակ
Սոյայի թույլ սոուս
աղացած կոճապղպեղ
վասաբիի փոշի
պճեղ ճզմած սխտոր

Խոհարարություն

Ֆրանսիական խոհանոցում ծովամթերքը նշանակալից դեր ունի: Մարինացված սաղմոնը ոչ միայն առողջարար է, այլև շատ համեղ:
  1. Խառնել մարինադի բաղադրամասերը, լցնել խառնուրդը սաղմոնի վրա և դնել սառնարանը մի քանի ժամով:
  2. Եփել ոսպը պղպեղի հատիկների, սխտորի և դափնու տերևի հետ, վերջում ավելացնել աղ: Եփած ոսպը պետք է մնա պինդ:
  3. Գազարը թեթևակի եփել ջրում, քամել, այնուհետև սառեցնել սառը ջրում այնպես, որ պինդ մնա:
  4. Խառնել ոսպը, գազարը, սոխ-շալոտը և սոուսը: Թողնել որոշ ժամանակով, որպեսզի համերը խառնվեն:
  5. Հանել սաղմոնը մարինադից, քամել, կտրել բարակ շերտերով:
  6. Մատուցումը. սաղմոնի շերտերը շարել ափսեի մեջ, վրան լցնել ոսպով աղցանը:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում