Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով

/ 5
60 ր
Տիրամիսու. իտալական աղանդեր մասկարպոնե պանրով

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
ամարետտո100 մլ
մասկարպոնե պանիր60 գ
սուրճ6 ճաշ
դեղնուց4 ձվ
շաքարի փոշի120 գ
թխվածքաբլիթ250 գ
կակաո

Խոհարարություն

Տիրամիսուն հայտնի է ողջ աշխարհում: Այն կարելի է հեշտությամբ պատրաստել և ուրախացնել հյուրերին անմոռանալի նուրբ սրճային համով:
  1. Ձվի դեղնուցները լավ խառնեք շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը, հետո ավելացրեք մասկարպոնե և շարունակեք խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
  2. Լուծեք սուրճը փոքր քանակությամբ ջրի մեջ, սառեցրեք այն, ավելացրեք ամարետտոն և եռացրած ջուր: Թխվածքաբլիթներն ընկղմեք այս պունշի մեջ և շարեք շերտերով`ամեն շերտը ծածկելով մասկարպոնեի կրեմով:
  3. Աղանդերը դրեք սառնարանը, որպեսզի կրեմը լավ ներծծվի:
  4. Մատուցումը. Մատուցումից առաջ աղանդերի վրա ընդունված է կակաո ցանել:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում