Աղցան Ուոլդորֆ-Աստորիա

Բաղադրիչներ
1 մի հատված
հազարի տերևներ
նեխուր2 ողուն
խնձոր2
ընկույզ50 գ
չորացրած լոռամրգ
մայոնեզ3 գդալ
Կիտրոնի հյութ1
Խոհարարություն
Ուոլդորֆ-Աստորիա աղցանն առաջին անգամ պատրաստվել է նույնանուն նյույորքյան հյուրանոցի շեֆ-խոհարարի կողմից: Դրա հիմնական բաղադրիչներն են նեխուրը, խնձորը և ընկույզը:
- Նեխուրի ցողունները և խնձորը կտրտել, ավելացնել ընկույզը և ամբողջի վրա ցայել կիտրոնի հյութ:
- Զգուշությամբ խառնել մայոնեզի հետ:
- Զարդարել լոռամրգիով:
- Մատուցել հազարի տերևների վրա՝ որպես սառը խորտիկ: