Մեքսիկական աղցան մակարոնեղենով և թունայով
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
լոլիկ15
կարմիր սոխ1
Կիտրոն2
ձիթայուղ պղպեղ10 մլ
պղպեղ
աղ
Bonduelle-ի մեքսիկական բանջարեղենային խառնուրդ280 գ
թունա ձիթայուղ200 գ
պենե մակարոնեղեն300 գ
արգուլա100 գ
մաղադանոս1 շաբաթ
Կալամատա ձիթապտուղ30 գ
Խոհարարություն
Օգտակար և հագեցնող աղցան յուրահատուկ համով
- Եռացրեք մակարոնեղենը աղի և մի քիչ ձիթայուղով ջրի մեջ: Սառեցրեք սառը ջրի տակ, ապա շաղ տվեք ձիթայուղ:
- Կարմիր սոխը կտրեք շերտերով, լոլիկը կիսեք մեջտեղից, մանր կտրատեք մաղադանոսը և քամեք կիտրոնի հյութը:
- Մեծ աղցանի ամանի մեջ ավելացրեք միևնույն ժամանակ մակարոնեղեն, մեքսիկական բանջարեղենի խառնուրդ, լոլիկ, կարմիր սոխ, արգուլա, Կալամատա ձիթապտուղներ, թունա և խառնեք: Շաղ տվեք մաղադանոս, կիտրոնի հյութ, աղ, պղպեղ և յուղ: