Կաղամբով աղցան

/ 5
30 ր
Կաղամբով աղցան

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
գազար2
մայոնեզ3 ճաշ
կաթ 1/2 բաժակ
խաղողի քացախ1 թեյ
կիտրոնի հյութ2 ճաշ
Աղ, պղպեղ և շաքարավազ
գլուխ կաղամբ 1/4
սոխ1

Խոհարարություն

Կաղամբով աղցանն իրենից ներկայացնում է մանր կտրտած կաղամբի և գազարի խառնուրդ՝ համեմված մայոնեզով: Առաջին անգամ պատրաստվել է հոլանդացի արտագաղթողների կողմից:
  1. Լավ կտրատեք կաղամբը, գազարը քերեք, լցրեք այդ ամենը խորը տարայի մեջ և ավելացրեք մանր կտրատած սոխը:
  2. Մայոնեզը խառնեք կաթի, քացախի և կիտրոնի հյութի հետ և համեմեք խառնուրդը աղով, պղպեղով և շաքարավազով: Ավելացրեք խառնուրդը բանջարեղենին և լավ խառնեք:
  3. Մատուցումը. Աղցանը շատ ավելի համեղ է դառնում, եթե մատուցելուց 2 ժամ առաջ դրվում է սառնարանում:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում