Պաստա լինգվինի կանաչ ձիթապտուղներով և սնկով
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
ձիթապտուղ Bonduelle50 գ
պաստա լինգվինի160 գ
շամպինիոն6 շագանակ
պինդ պեկորինո50 գ.
սերուցքային կարագ3 ճ.գ.
մաղադանոս2 բուռ
սպիտակ գինի 1/2 բաժակ
հավի արգանակ1 բաժակ
սղտորի ատամիկ3
մանանեխ1 ճ.գ.
լոլիկներ4
տերև3 ռեհան
ձիթապտղի յուղ
աղ պղպեղ
Խոհարարություն
Հեշտ ու համեղ համադրություն! Ձիթապտղի ու սնկի խարնուրդը , ավելացրած տաք պաստայի մեջ, տալիս է ուտեստին հագեցած համ և բույր:
- Տաք ջրի մեջ պաստան հասցնել եռացման վիճակի աղով և փոքր քանակությամբ յուղով տրված ժամանակահատվածում, որը գրված է տուփին:
- Հալեցնել տապակում փոքր քանակությամբ սերուցքային կարագ և տապակել սունկը սղտորով: Ավելացնել գինի ու հավի արգանակ: Խաշել ամբողջը միասին: Դնել չորացրած լոլիկները, մաղադանոսը, ձիթապտուղները, աղ ու պղպեղ, վերջում ` խաշած լինգվինի պաստան:
- Պատարաքաղով օլորել մակարոնները և տեղադրել այն ափսեի մեջ, վերևից քերել պեկորինո պանիրը ու ավելացնել միքանի ռեհանի տերև: