Բացահայտե՛ք Bonduelle-ի բանջարեղենային խառնուրդները՝ Ձեր համեղ ընթրիքի համար

05.05.2021

Պատրաստե՛ք Ձեր խոհարարական գլուխգործոցները Bonduelle-ի բանջարեղենային խառնուրդներով:

Նրանք դարձնում են կերակուրի պատրաստումն այնքա՜ն հեշտ: Այլևս կարիք չկա ոչինչ կտրատելու և լվանալու, փոխարենը, դուք կարող եք անել ստեղծագործական մասը ՝ ավելացնելով նոր բաղադրիչները ՝ օգտագործելով ձեր յուրահատուկ ոճը, կամ, եթե ոգեշնչված չեք, պարզապես պատրաստեք արագ սնունդ և զբաղվել այլ գործերով:

Կան շատ տարբեր աղցաններ, և Bonduelle խառնուրդներով դուք կարող եք փորձարկել և ստեղծել ձեր սեփական եզակի բաղադրատոմսերը:

Բանջարեղենային խառնուրդ “Օլիվյե”

Արդեն կարող եք էլ ավելի արագ պատրաստել Ձեր սիրելի աղցանը: Ամենաժամանակատար աշխատանքն արդեն կատարված է. բաղադրիչներն արդեն լվացված են, կեղևազերծված, գեղեցիկ կտրատված և եփված: Ձեզ մնում է համեմել ըստ ճաշակի և վերջ: Ձեր սիրելի “Օլիվյե”-ն պատրաստ է: Ի՞նչը կարող է լինել ավելի լավ, քան պատրաստել սիրելի աղցանը ցանկացած պահի՝ ընդամենը 5 րոպեում:

Բանջարեղենային խառնուրդ “Միջերկրական”

Bonduelle-ի “Միջերկրական” բանջարեղենային խառնուրդը մեկ այլ հեշտ պարաստվող խառնուրդ է՝ աղցաների և սառը կերակուրների համար: Խառնուրդի թեթևակի աղի համն այնքա՜ն յուրօրինակ է: Թարմ բանջարեղենի հետ միասին իդեալական կլինի:

“Միջերկրական” բանջարեղենային խառնուրդը կարող եք օգտագործել ամենատարբեր ուտեստներում:

Չգիտեք՝ ի՞նչ պատրաստել: Եկեք միասին բացահայտենք “Միջերկրական” բանջարեղենային խառնուրդով և իշխանով ռոլլերի շատ համեղ բաղադրատոմս.

Մենք առաջարկում ենք կտրատել եփված ձուկը, ավելացնել “Միջերկրական” բանջարեղենային խառնուրդը, ավելացնել պանիր և համեմել ըստ ճաշակի: Այնուհետև  փաթաթել ամբողջ զանգվածը լավաշով և տապակել: Աննակարագրելի համեղ է ստացվում:

Շատ համեղ ուտեստ՝ Ձեր ընտանեկան հավաքույթների համար: Հրաշալի է մեկ բաժակ գինու հետ:

Ոսկեգույն եգիպտացորեն

Ոսկեգույն եգիպտացորենը Bonduelle-ի ամենից առողջարար բանջարեղեններից մեկն է: Այն հայտնի է իր յուրօրինակ քաղցր համով: Մեր նախորդ հոդվածներից մեկում մենք խոսել ենք եգիպտացորենի ծագման և առողջարար հատկանիխների մասին:

Այսպիսով, կարիք չկա որևէ կերակուր պատրաստելիս ոսկեգույն եգիպտացորենին ավելացնել շաքարավազ: Այն արդեն քաղցր է և հաճախակի օգտագործվում է տարատեսակ աղցաններում հենց իր յուրօրինակ համի համար: 

Ոսկեգույն եգիպտացորենը առանձնահատուկ համեղ է խորոված կրեմ-եգիպտացորենում: Մենք առաջարկում ենք անպայման փորձել այս հետաքրքիր կերակուրը: Ձեր սիրելիները միանշանակ հաճելիորեն կզարմանան: 

Այնքա՜ն հեշտ է պատրաստվում: Անհրաժեշտ է թեթևակի տապակել եգիպտացորենի հատիկները, թաթախել ալյուրի, այնուհետև կաթի և կրեմ-պանրի մեջ և տապակել: Պատրաստ է. Bonduelle-ի ոսկեգույն եգիպտացորենն իր ողջ յուրօրինակությամբ:

Ոսկեգույն եգիպտացորեն՝ չիլի պղպեղով

Bonduelle-ի բանջարեղենային խառնուրդները երբեք շատ չեն լինում: Ահա ևս մեկ համեղ և հեշտ պատրաստվող բանջարեղենային խառնուրդ: Ոսկեգույն եգիպտացորենը՝ չիլի պղպեղով իդեալական կերպով լրացնում է յուրաքանչյուր կերակուր: Կարող է մատուցվել ապուխտով կամ խոզի տապակած մսով: Եթե սիրում եք թեթևակի կծվություն, ապա անպայման օպետք է փորձեք այս բանջարեղենային խառնուրդը:

Ոսկեգույն եգիպտացորենը՝ չիլի պղպեղով օգտագործվում է բազում կերակուրների բաղադրատոմսերում և այն իրոք, արժե փորձել:

Անհրաժեշտ է ընդամենը համեմել ոսկեգույն եգիպտացորենը՝ չիլի պղպեղով, թաթախել ձվի և ալյուրի մեջ և տապակել մինչև ընդերքը դառնա խրթխրթան:

Bonduelle-ի բանջարեղենային խառնուրդները պարունակում են 100%-անոց բնական բաղադրիճներ՝ առանց կոնսերվանտների և հավելումների:

 

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

Ավելին կայքում