Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆ

Բանջարեղենային խառնուրդ "Օլիվյե"

310 գ
0 առկա է մեր բաղադրատոմսերից Բանջարեղենային խառնուրդ "Օլիվյե" -ում Տեսնել բաղադրատոմսերը

Սիրված աղցանն այժմ կարող է պատրաստվել արագ և ոչ միայն տոներին: Ի վերջո, ամենադժվար բանը մենք արեցինք. Տարայի բոլոր բանջարեղեններն արդեն լվացվել են, կեղևազրկված են, գեղագիտական կտրատված են և եփված: Պարզապես պետք է ավելացնել մի քանի բաղադրիչ:

ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ

կարտոֆիլը քառակուսի կտրատված, կանաչ ոլոռ, գազար՝ քառակուսի կտրատված, թթու վարունգ՝ քառակուսի կտրատված(վարունգ, կերակրի աղ, սամիթ, սխտոր, ծովաբողկ) խնելու ջուր, շաքարավազ, կերակրի աղ: Չի պարունակում կոնսերվանտներ:

Պահպանման կանոններ

Պահել 0°C-ից մինչև +25 °C ջերմաստիճանի և ոչ ավել քան 75% օդի հարաբերական խոնավության տակ: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել քան 48 ժամ, 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:

Սննդային արժեքը 100գ սառեցված արտադրանքում
Էներգետիկ արժեք 222 կՋ/53 Կկալ
Ճարպեր 0.50 գ
Հագեցած ճարպաթթուներ 0.00 գ
Ածխաջրեր 7.70 գ
Շաքարներ 0.00 գ
Մանրաթելեր 0.00 գ
Սպիտակուցներ 2.60 գ
Աղի պարունակություն 0.00 գ
Գազար

Բանջարեղենային հանրագիտարան

Գազար

Պարունակում է ածխաջրեր, սպիտակուցներ, կարոտին, B1, B2, B6, C, E, [...]

Կարդալ ավելին
Կանաչ ոլոռ

Բանջարեղենային հանրագիտարան

Կանաչ ոլոռ

Սպիտակուցների, ածխաջրերի, բջջանյութի գերազանց [...]

Կարդալ ավելին
Կարտոֆիլ

Բանջարեղենային հանրագիտարան

Կարտոֆիլ

Կարտոֆիլը հանդիսանում է հետևյալ վիտամինների աղբյուր՝ [...]

Կարդալ ավելին

Bonduelle-ի այլ արտադրանք