Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Բանջարեղեն աղցանների համար
"Փխրուն, քաղցր և հյութալի: Աղցանների համար հանրաճանաչ բաղադրիչ: Մենք ոսկե եգիպտացորենին չենք ավելացնում շաքարավազ, քանի որ այն քաղցր է հատկապես իր առանձնահատկության պատճառով:"
հատիկավոր քաղցր եգիպտացորեն, խմելու ջուր, կերակրի աղ: Չի պարունակում ԳՄՕ և կոնսերվանտներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25 °C ջերմաստիճանի և ոչ ավել քան 75% օդի հարաբերական խոնավության տակ: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել քան 48 ժամ, 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելին