Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Բանջարեղեն աղցանների համար
Որպեսզի զգաք Միջերկրականի համը, պետք է ընդհամենը բացել այդ թեթև և համեղ բանջարեղենային խառնուրդի տարրան: Ավելացրեք թարմ բանջարեղեն և իդեալական աղցանը պատրաստ է մատուցման:
Հատիկավոր քաղցր եգիպտացորեն 6,5%, կանաչ կտրատված ձիթապտուղներ 6,5%, սև կտրատված ձիթապտուղներ 6.5%, կարմիր բուլղարական պղպեղ 6,5%, խմելու ջուր, կերակրի աղ, խտացուցիչ: Քսանտան (Е415) կամ գուար ( Е412) մաստակ, հակաօքսիդիչ ՝ ասկորբինաթթու Е300, թթվայնության կարգավորիչ `կիտրոնաթթու կամ E330: Չի պարունակում կոնսերվանտներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25 °C ջերմաստիճանի և ոչ ավել քան 75% օդի հարաբերական խոնավության տակ: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել քան 48 ժամ, 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
Ձիթապտղի յուղը պարունակում է շուրջ 75% չհագեցված [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
Ձիթապտղի յուղը պարունակում է շուրջ 75% չհագեցված [...]
Կարդալ ավելին