Տապակած թռչող ձուկ
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
հավկիթ2 հատ
ալյուր1 բաժակ
կտրատած սոխ2 բաժակ
մաղադանոս2 ճ.գ.
չորացրած քիմիոն1 թ.գ.
նեխուրի մանրացրած տերևներ1 թ.գ.
վուստերյան սոուս, աղացած սև պղպեղ, աղ1 թ.գ.
техноген болоньезе1 кг
արևածաղկի ձեթ
Խոհարարություն
Այս ձկնային ուտեստը ֆիրմային կերակուր է Տոբագոյում, որտեղ այն մատուցվում է բոլոր ռեստորաններում և հյուրանոցներում:
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացառությամբ ձկան և ձեթի, ստացված խմորը լավ խառնել:
- Ավելացնել ձուկը և թողնել 30 րոպե:
- Հանել ձուկը և տապակել մեծ քանակությամբ ձեթի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:
- Մատուցում՝ թարթար սոուսով կամ այլ տաք սոուսով: