Գիրոս հնդկահավով

/ 5
30 ր
Գիրոս հնդկահավով

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
եգիպտացորեն Բոնդյուել1 տարա
հնդկահավի1 ազդր
բամբուկի շիվեր
Ծիտրոն
գիրոսի համեմունք

Խոհարարություն

Գիրոսը շաուրմայի հունական տարբերակն է և հատուկ է հունական խոհանոցին:
  1. Հնդկահավի միսը մաքրել կաշիից, վրան քսել ծիտրոնը և գիրոսի համեմունքը, այնուհետև թողնել սառնարանում մի քանի ժամ:
  2. Դնել ջեռոցի մեջ և թխել մինչև կեղևի հայտնվելը:
  3. Միսը սառեցնել և կտրտել:
  4. Միսը տապակել թավայի մեջ եգիպտացորենի և բամբուկի հետ, համեմել:
  5. Մատուցել հունական աղցանի, ցացիկի սոուսի, պիտա հացի, բրնձի և տապակած կարտոֆիլի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում