Քաղցր և թթու խոզի միս

/ 5
60 ր
Քաղցր և թթու խոզի միս

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
խոզի միս500 գ.
թարմ կանաչ չիլի պղպեղ2
սոխ` կտրատած խորանարդաձև1
արքայախնձորի հյութ4 ճաշ
շերտ կտրատած խորանարդաձև3 արքայախնձոր
գդալ ձեթ3 ճաշ
աղացած սխտոր2 մեխակ

Խոհարարություն

Խոհարարի աշխատանքը կայանում է հմուտ կերպով համերի համադրության ու իդեալական ներդաշնակության ստեղծման մեջ: Ուստի տաքն իր տեղը պետք է գտնի սառի կողքին, և քաղցրը` թթուի:

  1. Կտրեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, մաքրեք սերմերից և կտրտեք մանր կտորների: Կտրտեք խոզի միսը փոքր երկար շերտերով:
  2. 3 րոպե տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով:
  3. Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և կոճապղպեղով:
  4. Ավելացրեք արքայախնձորը, սոխի խառնուրդը և արքայախնձորի հյութը: Եփեք ամբողջը մարմանդ կրակի վրա 3 րոպե` անընդմեջ խառնելով:
  5. Մատուցեք բրնձի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում