Բրինձ լոբու հետ կարիբյան ձևով

/ 5
65 ր
Բրինձ լոբու հետ կարիբյան ձևով

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
կարմիր լոբի Bonduelle175 g
լոլիկ4
մանրացրած շալոտ սոխ3 հատ
գլուխ սոխ՝ մանր կտրտած2
պճեղ սխտոր՝ մանրացրած2
ճյուղ քիմիոն4
կարագ25 գ
երկարավուն բրինձ350 գ
տարա կոկոսի կաթ2 հատ
նոր աղացած սև պղպեղ

Խոհարարություն

Կարիբյան ոճով լոբով բրնձի պատրաստման բաղադրատոմս:
  1. Կարմիր լոբին իր հեղուկով լցնել թավայի մեջ և եռացնել, ծածկել, այնուհետև կրակը թուլացնել և եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե: Փրփուրը հեռացնել մակերեսի վրայից:
  2. Թավայի մեջ լցնել լոլիկը և մանր կտրտած սոխը, ինչպես նաև սխտորը, քիմիոնը, կարագը և շարունակել եփել շուրջ 45 րոպե մինչև լոբու փափկելը:
  3. Լցնել կոկոսի կաթը և ավելացնել բրինձը՝ ջուրը պետք է ծածկի այն 3-4սմ-ով: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել տաք ջուր: Լավ խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա ևս 15-20 րոպե մինչև բրինձը դառնա փափուկ:
  4. Ժամանակ առ ժամանակ խառնել, որպեսզի բրինձը չկպնի թավայի հատակին:
  5. Մատուցում. ուտեստի մեջ մի քանի ուրցի տերև դնել:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում