Պուչերո՝ մսային գուլյաշ
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
տավարի միս2 կգ
կրծքամիս4 հավ
խոզի թարմ կրծքամիս400 գ
խոզ6 նրբերշկ
soxok1 glukh
պրաս սոխ1
կարտոֆիլ5
գազար5
ддум или ддумик1 кг
բատատ5
կաղամբ1 կաղամբ
լոբի500 գ
եգիպտացորենի հասկեր5
Սև պղպեղ աղ
Խոհարարություն
Գուլյաշ՝ մսի տարբեր տեսակներից և բանջարեղենից, որոնք պետք է շոգեխաշել մեկ կաթսայի մեջ: Արգենտինացիներն ուտում են միսը, արգանակն ու բանջարեղենն իրարից առանձին:
- Մեծ կաթսայի մեջ եռացնել 5 լիտր աղի ջուր, ավելացնել 4 մասի կիսած սոխը, պրաս սոխը, սև պղպեղն ու տավարի միսը: Եփել 45 րոպե:
- Նույն կաթսայի մեջ ավելացնել հավի կրծքամիսը, խոզի միսը, նրբերշիկը, քառակուսաձև կտրտած կարտոֆիլն ու բատատը, երկարավուն կտրտած գազարն ու դդումը և մեծ կտորներով կտրտած կաղամբը:
- Բանջարեղենը եփել քիչ, հանել կաթսայից և առանձնացնել միմյանցից:
- Մինչ պուչերոն եփվում է, կաթսայով ջուր եռացնել, աղ անել և խաշել լոբին (նախօրոք թրջելով այն գիշերը):
- Պատրաստված միսը, նրբերշիկը և խոզի կրծքամիսը կտրտել:
- Մատուցել միսը մեծ ափսեների վրա բանջարեղենի, լոբու և եգիպտացորենի հետ: Ամեն ինչ պետք է մատուցվի տաք վիճակում: