«Որսորդական» պիցցա
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
պիցցայի խմոր200 g
շամպինյոն150 գ
որսորդական երշիկ150 գ
պինդ պանիր100 g
լոլիկ2 հատ
քաղցր բիբար1 հատ
Կենտչուպ, մայոնեզ, կանաչեղեն, համեմունքներ
Խոհարարություն
Որսորդ կարելի է լինել նաև առանց տնից դուրս գալու: Պատրաստեք համեղ պիցցա ամբողջ ընտանիքի համար:
- Խմորը բացել, տեղադրել տապակի մեջ, վրան քսել կետչուպ կամ մայոնեզ:
- Երշիկը, սնկերը, լոլիկը և բիբարը կտրատել և շարել խմորի վրա:
- Ավելացնել համեմունքները և եփել ջեռոցում 10-15 րոպե: Այդ ընթացքում պանիրն անցկացնել քերիչով:
- Պիցցան հանել ջեռոցից և վրան հավասարաչափ լցնել պանիրը: Եփել ևս 5-15 րոպե: