Խորոված տավարի սուկի

/ 5
60 ր
Խորոված տավարի սուկի

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
տավարի սուկի0.6 kg
խոզ60 գ
գլուխ սոխ2
նեխուր0.5 նեխուր
գազար2
մաղադանոս2
արգանակ0.25 լ
թթվասեր0.25 լ
ալյուր0.25 բաժակ
կարագ2 գդալ
Պղպեղ աղ դափնու տերև հոտավետ պղպեղ

Խոհարարություն

Չեխական ավանդական կերակուր՝ տավարի միսը բանջարեղենով, բուրավետ սոուսի մեջ:

  1. Տավարի սուկին տրորել աղով և պղպեղով, մի փոքր տապակել երկու կողմից հալված խոզի սալի մեջ, վերցնել կրակից:
  2. Բանջարեղենը կտրտել և մի փոքր տապակել համեմունքների հետ նույն յուղի մեջ, ինչ տավարի սուկին:
  3. Միսը դնել հրակայուն ամանի մեջ, վրան լցնել բանջարեղենը, մնացած սալը, համեմունքները և կարագը:
  4. Խորովել 15-20 րոպե 180-190° ջերմաստիճանի տակ՝ ժամանակի կեսն անցնելուց հետո միսը շրջելով:
  5. 15-20 րոպե անց ավելացնել արգանակը և խորովել ևս 15-20 րոպե:
  6. Պատրաստելուց հետո միսը կտրել շերտերով:
  7. Սոուսը քամել (կամ հարիչի օգնությամբ դարձնել միատարր զանգված) և խտացնել՝ թթվասերի կամ ալյուրի օգնությամբ:
  8. Մատուցել կնեդլիկների հետ՝ ամբողջի վրա լցնելով պատրաստված սոուսը:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում