Պապրիկաշ

/ 5
30 ր
Պապրիկաշ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
хози кам հավի мис0.6 kg
պղպեղ3
լոլիկ2
սոխ1
ալյուր1 գդալ
արևածաղկ
աղ և աղացած պղպեղ
թթվասեր100 մլ

Խոհարարություն

Պապրիկաշը հունգարական ավանդական կերակուր է, որի հիմնական բաղադրիչներն են պղպեղը և միսը, իսկ բնորոշ հավելումը՝ թթվասերը:

  1. Սոխը մանրացնել, տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը: Ավելացնել կտրտած միսը և աղացած պղպեղը, թեթևակի տապակել: Այնուհետև լցնել կես բաժակ ջուր և շոգեխաշել:
  2. Շոգեխաշած մսին ավելացնել կարմիր պղպեղն ու լոլիկը:
  3. Ալյուրը լուծել 3 գդալ ջրի և թթվասերի մեջ՝ աստիճանաբար ավելացնելով խառնուրդը մսին: Եռացնել ողջ զանգվածը՝ անընդհատ խառնելով:
  4. Մատուցել տաք վիճակում, կարելի է զարդարել թթվասերով և կարմիր պղպեղով:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում