Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
հավի ֆիլե300 գ
շամպինյոն200 գ
սերուցք200 գ
սոխ2
կանաչեղեն, աղ, համեմունքներ
Խոհարարություն
Հիանալի կերպով համադրվում է սպիտակ գինու կամ թարմ խաղողի հյութի հետ:
- Սոխը կտրատել և տապակել 2 րոպե:
- Այդ ընթացքում հավի ֆիլեն կտրտել փոքր կտորների:
- Սոխը վերցնել կրակից և տապակել հավը 3 րոպե՝ մինչև հասնի կիսապատրաստ վիճակի:
- Ավելացնել սունկն ու տապակել ևս 3 րոպե: Այնուհետև լցնել սերուցքը և ավելացնել տապակած սոխը, մանրացրած կանաչեղենը, աղն ու համեմունքները:
- Շոգեխաշել ևս 4 րոպե: