Մակարոնով կուգել

/ 5
90 ր
Մակարոնով կուգել

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
թթվասեր450 գ
հավկիթ5 հատ
կաթնաշոռ600 գ
կարագ75 g
մակարոն500 g
շաքարավազ200 գ
վանիլին3 գդալ
եգիպտացորենի փաթիլներ 3/4 բաժակ
դարչին2 գդալ

Խոհարարություն

Ջեռոցում թխված այս ուտեստն ունի մի քանի տարատեսակ: Դրանցից ամենահայտնիներն են կարտոֆիլով և մակարոնով կուգելները: Այն նաև հաճախ մատուցում են բադի մսի հետ միասին:
  1. Մակարոնը եփել, վրան լցնել սառը ջուր:
  2. Կարագը հալեցնել:
  3. Ձուն հարել:
  4. Իրար հետ խառնել եփած մակարոնը, կաթնաշոռը, շաքարավազը, 150գ վանիլինը և թթվասերը:
  5. Խառնուրդը լցնել կաթսայի մեջ:
  6. Առանձին խառնել փաթիլները, շաքարավազի մնացորդը և դարչինը:
  7. Լցնել կաթսայի մեջի խառնուրդի վրա:
  8. Թխել 50 րոպե 190° C ջերմաստիճանի տակ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում