Կանաչ ոլոռ բեկոնով և թարմ սամիթով
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
կանաչ Bonduelle ոլոռ1 բանկա
բեկոն10
լոլիկ10
գազար2 գազար
կարմիր սոխ1
խորանարդիկներով լոլիկ սոուսով250 գ
բանջարեղենի արգանակ2 բաժակ
կանաչ սոխ1 շաբաթ
սամիթ1
միկրո կանաչ ոլոռ
յուղ
աղ
պղպեղ
պատրաստման եղանակ
Խոհարարություն
Համեղ ուտեստ ՝ ավանդական համով
- Կտրատեք բաղադրիչները. կարմիր սոխը և սամիթը՝ մանր, կանաչ սոխը, գազարը քերեք, բեկոնը բարակ կտորներով կտրատեք և չերրի լոլիկները մեջտեղից՝ երկու մասի բաժանեք:
- Տեղադրեք բեկոնը տապակի մեջ, ավելացնեք կտրատված սոխը և քերած գազարը: Որից հետո երբ բեկոնը մի փոքր խրթխրթան կլինի, ավելացրեք բանջարեղենի արգանակը, ապա կանաչ ոլոռը: Համեմեք աղով և պղպեղով: Թողեք այն եփվի 10 րոպե, ապա ավելացնեք խորանարդե լոլիկները սոուսով:
- Եվս 10 րոպեից ավելացնեք չերրի լոլիկները և թարմ սամիթը: Թող ավելցուկային հեղուկը կերակրատեսակից գոլորշիանա, մինչև սիսեռը ամբողջությամբ եփվի: Զարդարեք միկրո կանաչ ոլոռով: