Ֆեյջոադա

/ 5
120 ր
Ֆեյջոադա

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
կարմիր լոբի0.5 kg
խոզի ականջներ0.25 կգ
хози0.5 кг
պորտուգալական երշիկ0.5 կգ
չոր երշիկ salpicao50 գ
presunto50 g
ձիթապտղի ձեթ50 մլ
սոխի գլուխ0
մաղադանոս
տերև1 դասակ
պճեղ սխտոր1
Սպիտակ պղպեղ
Աղացած քաղցր պղպեղ
չորացրած կծու պղպեղ
աղ

Խոհարարություն

Կախված ռեգիոնից, որտեղ այն պատրաստվում է՝ լոբին կարող է տարբեր համեր ունենալ: Մեր բաղադրատոմսը երկրի հյուսիսային հատվածից է:

  1. Լոբին թրջել 12 ժամով: Այնուհետև եփել այն նույն ջրի մեջ:
  2. Մեկ ուրիշ կաթսայի մեջ խաշել մսային բաղադրիչները: Դրանից հետո միսը կտրտել փոքր կտորների, իսկ երշիկը՝ օղակներով:
  3. Մեծ կաթսայի մեջ տաքացնել ձիթապտղի ձեթը, մեջը թեթևակի տապակել սոխը:
  4. Մեջը լցնել լոբին իր արգանակի կեսի հետ: Դրանից հետո ավելացնել միսն իր արգանակի կեսի հետ:
  5. Ավելացնում ենք մնացած բաղադրիչները (դափնու տերևը, պիրի-պիրի պղպեղը և մաղադանոսը):
  6. Եփել մինչև դառնա կրեմի խտության:
  7. Ուտեստը մատուցել սպիտակ բրձնի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում