Ֆեյջոադա
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
կարմիր լոբի0.5 kg
խոզի ականջներ0.25 կգ
хози0.5 кг
պորտուգալական երշիկ0.5 կգ
չոր երշիկ salpicao50 գ
presunto50 g
ձիթապտղի ձեթ50 մլ
սոխի գլուխ0
մաղադանոս
տերև1 դասակ
պճեղ սխտոր1
Սպիտակ պղպեղ
Աղացած քաղցր պղպեղ
չորացրած կծու պղպեղ
աղ
Խոհարարություն
Կախված ռեգիոնից, որտեղ այն պատրաստվում է՝ լոբին կարող է տարբեր համեր ունենալ: Մեր բաղադրատոմսը երկրի հյուսիսային հատվածից է:
- Լոբին թրջել 12 ժամով: Այնուհետև եփել այն նույն ջրի մեջ:
- Մեկ ուրիշ կաթսայի մեջ խաշել մսային բաղադրիչները: Դրանից հետո միսը կտրտել փոքր կտորների, իսկ երշիկը՝ օղակներով:
- Մեծ կաթսայի մեջ տաքացնել ձիթապտղի ձեթը, մեջը թեթևակի տապակել սոխը:
- Մեջը լցնել լոբին իր արգանակի կեսի հետ: Դրանից հետո ավելացնել միսն իր արգանակի կեսի հետ:
- Ավելացնում ենք մնացած բաղադրիչները (դափնու տերևը, պիրի-պիրի պղպեղը և մաղադանոսը):
- Եփել մինչև դառնա կրեմի խտության:
- Ուտեստը մատուցել սպիտակ բրձնի հետ: