Դոներ քեբաբ

/ 5
60 ր
Դոներ քեբաբ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
կաղամբ300 գ
տերևներ100 գ
վարունգ1
սոխ1
լոլիկ4
աղ պղպեղ
պապրիկա1
խորանարդիկ2 գդալ
միս500 գ
արևածաղկի ձեթ5
թուրքական հաց ekmek1

Խոհարարություն

Döner kebab-ը թուրքական խոհանոցի ամենահայտնի ուտեստն է: Այն նման է արաբական շաուրմային կամ հունական գիրոսին, սակայն դրա հիմնական բաղադրիչները և հավելումները տարբերվում են:

  1. Կաղամբի տերևները և վարունգը բարակ կտրտել, այնուհետև վրան լցնել արգանակի փշրած խորանարդիկը և խառնել:
  2. Լոլիկն ու սոխը կտրտել:
  3. Թավայի վրա տաքացնել ձեթը, վրան տապակել սոխի հետ խառնած միսը:
  4. Համեմել ըստ ճաշակի և շարունակել տապակել մինչև միսը դառնա խրթխրթան:
  5. Հացը կտրել 4 մասի, տապակել մի քանի րոպե:
  6. Մատուցում. երբ հացը տաքանա, այն լցնել մսով և մնացած բաղադրիչներով: Վրան լցնել թուրքական ավանդական սխտորով սոուսը:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում