Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
ոսկորով ու կաշվով հավի կրծքամիս հավի թևիկներ
մարինադ
չիլի պղպեղ2 հատ
սոխ
մի քանի սանտիմետր մեծությամբ կոճապղպեղ՝ մաքրած և կտրտած1 cup
հոտավետ պղպեղ1
թարմ քիմիոնի տերևներ
մուգ սոյայի սոուս50 մլ
քիմիոնի քացախ50 մլ
Խոհարարություն
Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ "Ջերկ" մարինադի մեջ ճտի պատրաստման բաղադրատոմս:
- Հավի մսի մեջ խորը կտրվածքներ անել:
- Կրծքամիսը թևիկների հետ միասին դնել տարայի մեջ: Բլենդերի մեջ խառնել մարինադի բաղադրիչները:
- Մսի վրա քսել մարինադը՝ փորձելով խուսափել վերջինին ձեռքով կպնելուց: Մարինադը լցնել նախօրոք արված անցքերի մեջ:
- Միսը ծածկել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանը 24 ժամով:
- Գրիլը վառել և սպասել 40-60 րոպե մինչև ածուխները դադարեն վառվել և ծածկվեն մոխրի շերտով: Հավի կրծքամիսը եփել 25-30 րոպե, իսկ թևիկները՝ 15-20 րոպե:
- Մատուցել բրնձի հետ: