Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

/ 5
90 ր
Ճուտ՝ կարիբյան "Ջերկ" մարինադի մեջ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
ոսկորով ու կաշվով հավի կրծքամիս հավի թևիկներ
մարինադ
չիլի պղպեղ2 հատ
սոխ
մի քանի սանտիմետր մեծությամբ կոճապղպեղ՝ մաքրած և կտրտած1 cup
հոտավետ պղպեղ1
թարմ քիմիոնի տերևներ
մուգ սոյայի սոուս50 մլ
քիմիոնի քացախ50 մլ

Խոհարարություն

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ "Ջերկ" մարինադի մեջ ճտի պատրաստման բաղադրատոմս:
  1. Հավի մսի մեջ խորը կտրվածքներ անել:
  2. Կրծքամիսը թևիկների հետ միասին դնել տարայի մեջ: Բլենդերի մեջ խառնել մարինադի բաղադրիչները:
  3. Մսի վրա քսել մարինադը՝ փորձելով խուսափել վերջինին ձեռքով կպնելուց: Մարինադը լցնել նախօրոք արված անցքերի մեջ:
  4. Միսը ծածկել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանը 24 ժամով:
  5. Գրիլը վառել և սպասել 40-60 րոպե մինչև ածուխները դադարեն վառվել և ծածկվեն մոխրի շերտով: Հավի կրծքամիսը եփել 25-30 րոպե, իսկ թևիկները՝ 15-20 րոպե:
  6. Մատուցել բրնձի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում