Ակի և բակալաու

/ 5
60 ր
Ակի և բակալաու

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
աղի ձուկ225 գ
մրգի պտուղներ1 տարա
ձեթ կամ 4 կտոր բեկոն1 գդալ
միջին չափի սոխ1
Սև պղպեղ

Խոհարարություն

Կարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ ակի և բակալաուի (aki y bacalao) պատրաստման բաղադրատոմս:
  1. Աղի ձուկը թրջել սառը ջրի մեջ ամբողջ գիշերվա ընթացքում:
  2. Ջուրը դատարկել, ավելացնել թարմ ջուր և եփել մինչև ձկան փափկելը կամ բավարար քանակությամբ աղի դուրս գալը:
  3. Մաքրել թեփուկները և փշերը: Այդ ընթացքում ակիի պտուղները պետք է չորացված լինեն:
  4. Թավայի մեջ տապակել բեկոնը կամ տաքացնել ձեթը: Ավելացնել սոխը, ձկան կտորները և ակիի պտուղները:
  5. Պատրաստել 5-10 րոպեի ընթացքում և վրան սև պղպեղ լցնել:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում