Այս կայքը օգտագործում է թխուկներ տվյալների պահպանման համար: Շարունակելով օգտվել կայքից՝ դուք համաձայնում եք այդ ֆայլերի օգտագործմանը:
Կտրտում ենք լոլիկն ու նեխուրը: Ռեհանը ևս պետք է շատ մանր կտրտել: Մեր բանջարեղենին ավելացնում ենք Bonduelle-ի սև կորիզազրկված ձիթապտուղը: Ավելացնում ենք նաև ոսպ, համեմում ենք ձիթապտղի յուղով և խառնում ամենն իրար:
Եվ այժմ վերջին գործողությունը. համեմում ենք այս ամենը աջիկայով կամ սալսա սոուսով: Մատուցում ենք ուտեստն ու վայելում համեղ և առողջարար զագրեբյան աղցանը: