Այս կայքը օգտագործում է թխուկներ տվյալների պահպանման համար: Շարունակելով օգտվել կայքից՝ դուք համաձայնում եք այդ ֆայլերի օգտագործմանը:

Ի՞նչպես ուտել ծնեբեկը: Ծնեբեկը կարելի է ուտել հում, գոլորշու վրա եփած, խաշած, խորոված, տապակած կամ ներառած ջեռոցում եփվող ճաշատեսակների և աղցանների մեջ: Ծնեբեկի երկար և նեղ ողերը նախատեսված են, որպեսզի նիզակները կանգնած եփվեն: Անհրաժեշտ չէ գնել ծնեբեկ եփելու թեյնիկ, որպեսզի այն ճիշտ եփել: Կատարելապես եփված ծնեբեկի գաղտնիքն այն կարճ եփելու մեջ է: