Փաստեր, որ պետք է իմանալ մատղաշ եգիպտացորենի մասին
Մատղաշ եգիպտացորենով բաղադրատոմսերի մեծ մասը հիմնված է այն գաղափարի վրա, որ վերջինս բանջարեղեն է՝ չնայած իր յուրահատուկ տեսքին: Տեսքի և համի տարբերությունը (որը զգալի է, երբ համեմատում եք մատղաշ եգիպտացորենը սովորական եգիպտացորենի հետ) մեզ համար կարող է մտածելու պատճառ դառնալ, թե ինչ պատրաստել դրանից: Լավագույն տարբերակը մատղաշ եգիպտացորենը սովորական բանջարեղենների և թեթև մսի միջև դասակարգելն է: Բնականաբար, այդպիսի մոտեցումը հիմնված չէ համի վրա, այլ ավելի շատ կենտրոնացած է այն գաղափարի վրա, որ կերակրապատրաստման տևողությունը և եղանակը պետք է կարգավորվեն` մատղաշ եգիպտացորենից առավելագույն օգուտ ստանալու համար:
… և բաղադրատոմսեր, որոնք արժե փորձել
Ստորև Դուք կգտնեք երկու յուրահատուկ լուծումներ, որոնք հնարամտության և ստեղծարարության միջոցով կհարստացնեն Ձեր աշնանային երեկոները խոհանոցում՝ չնայած երկուսն էլ, ըստ էության, պարզ և բավական հեշտ պատրաստվող են:
- Վերցրեք երկու տուփ Բոնդյուելի պահածոյացված մատղաշ եգիպտացորեն և մեկ տուփ Բոնդյուելի պահածոյացված գազար: Կտրտեք 2սմ լայնությամբ կտորների: Պատրաստեք թեթև սպիտակ սոուս (200գ) ալյուրից և կաթից, ավելացրեք կիտրոնապղպեղ` քաղցր ու թեթևակի կծու համ տալու համար: Ավելացրեք սոուսը խառնուրդին և վրան մաղադանոս շաղ տվեք:
- Խառնեք սովորական ալյուր (2 բաժին), եգիպտացորենի ալյուր (1 բաժին) և քեմոն, մինչև ստանաք միատարր զանգված: Բացեք Բոնդյուելի պահածոյացված մատղաշ եգիպտացորենի տուփը և թողեք, որ մի քիչ քամվի: Տապակի մեջ տաքացրեք մի փոքր կարագ կամ ձեթ և յուրաքանչյուր մատղաշ եգիպտացորենը, խառնուրդի մեջ ընկղմելուց հետո, տապակեք: Մատուցեք թարմ տաքդեղի կամ թեթև մսի հետ: