Սննդակարգ շոկոհոլիկների համար

17.04.2013

Զգույշ եղեք շոկոլադի հետ

Հայտնի է, որ շոկոլադը նույնպես պարունակում է հակում առաջացնող նյութեր:

Բացի շաքարից և խթանիչներից (ինչպես կոֆեինն է), շոկոլադը պարունակում է մեծ քանակությամբ ճարպեր: Կասկած չկա, որ այս հակումը բերում է գիրության:

Chocolates for Chocoholics supply a wide range of chocolates for all occasions.
Պատասխանեք մի քանի հարցերի՝ որոշելու համար թե շոկոհոլիկների որ տիպին եք պատկանում.

Կախված շոկոլադի տեսակից՝

Ռոմանտիկ տիպ – շոկոլադը նրանց համար փոխարինում է սիրուն;

Գաղտնի քաղցրակեր – ովքեր հաճախ միջոցառումների ժամանակ հրաժարվում են շոկոլադ ուտելուց, բայց հետո ագահաբար ուտում են այն իրենց տանը;
Այն տիպը, որ սփոփանք է փնտրում շոկոլադի մեջ, որովհետև սթրեսը և կյանքի դժբախտությունները խեղդում են նրանց;
Ազատ օր տիպը, որ թույլ են տալիս իրենց շոկոլադ ուտել միայն ազատ օրերին;
Շաքարի հակում ունեցող տիպը, որ չեն կարող ապրել առանց ինչ-որ քաղցր բան ուտելու:

Յուրաքանչյուր տիպի համար կա տարբեր սննդակարգ: Որպեսզի հաղթահարենք այն խնդիրները, որոնք ստիպում են մեզ ամեն անգամ հասնել շոկոլադին, պետք է ամեն անգամ տարբեր մոտեցումներ կիրառենք:.

The chocoholic's diet are for choc-lovers who are fed up with failing to lose weight.

Սննադակարգի առավելությունը

Այս սննդակարգը կօգնի ձեզ հասկանալու՝ ինչու չեք կարողանում դիմադրել գայթակղությանը և ժամանակի ընթացքում դուք շոկոհոլիկից կփոխվեք մի մարդու, ով այնքան հաճախ չի ձգտում շոկոլադե սալիկի, որքան նախկինում:

Այս սննդակարգը պարունակում է քիչ ճարպեր և սահմանափակ քանակությամբ կալորիաներ: Այն հաշվի է առնում շոկոլադի հակում ունեցող մարդկանց կարիքները:

Քաղցրակերների համար

Քաղցրակերների համար առաջին շաբաթվա սննդակարգի ծրագիրն ունի հետևյալ տեսքը. նախաճաշ, երկու անգամ թեթև սնունդ, մի անգամ հիմնական սնունդ, մի անգամ թեթև ընթրիք: Հիմքը պետք է լինեն սննդային ածխաջրային մթերքները, ինչպես օրինակ՝ եփած կարտոֆիլը, մրգերը, բանջարեղենը, աղցանները և քիչ ճարպեր պարունակող սպիտակուցները, առանց կաշվի հավի միսը, անյուղ կարմիր միսը: Երկրորդ շաբաթը կարող եք վայելել շոկոլադ (մինչև 150 կալորիա): Շարունակեք սննդակարգը մինչև հասնեք նպատակին:

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

Ավելին կայքում