Այս կայքը օգտագործում է թխուկներ տվյալների պահպանման համար: Շարունակելով օգտվել կայքից՝ դուք համաձայնում եք այդ ֆայլերի օգտագործմանը:
Բուլղարական պղպեղը կիսում ենք և կտրատում կիսաշրջանաձև: Միևնույն ժամանակ աղացած հավի ֆիլեին ավելացնում ենք լավ մանրացված սոխը: Ավելացնում ենք աղ և պղպեղ և խառնում ենք ամենը: Ձեթով պատած թավայում դնում ենք բրոկկոլին: Ծածկում ենք այն աղացած մսի և պղպեղի խառնուրդի շերտով: Խառնում ենք հավկիթն ու սերուցքը և խառնուրդին ավելացնում քերած պանիր: Ավելացնում ենք այս սոուսը մեր ուտեստին և եփում ջեռոցում 45 րոպե: Զարդարում ենք համեմունքներով և մատուցում ենք տաք վիճակում: