Ոլոռի օգտագործման հաջորդ փուլը. աշնանային բաղադրատոմսեր

23.04.2014

Ի±նչ եփել ճաշին

Մի քանի լուծում` կապված ոլոռի հետ

Ոլոռը, միանշանակորեն, հիանալի ընտրություն է աշնան համար, քանի որ այն առաջարկում է վիտամինների և հանքային աղերի հիանալի բազմազանություն`տարբեր համադրությունների դեպքում: Եթե Ձեզ պետք են նոր աշնանային բաղադրատոմսեր, ոլոռը տեղափոխեք խոհարարական փորձառության լրիվ նոր մակարդակի և սովորեք, ինչպես այն օգտագործել առանձին կամ թեթև մսի համադրությամբ: Ըստ էության, Դուք կունենաք և° սննդանյութերով ու վիտամիններով հարուստ կատարյալ կերակուր, և° ընթիրքի համար գրավիչ կերակուր:

Իմացեք ավելին` աշնանային բաղադրատոմսերի հետ կապված օգտակար խորհուրդների միջոցով

Ահա, թե ինչ կարող եք անել, որպեսզի ոլոռը պարտադիր և հետաքրքիր ձևով ներառեք Ձեր շաբաթական սննդակարգի մեջ:
  • Համադրեք կանաչ և դեղին ոլոռը, արտաքին տարբերությունը միակ կարևոր առանձնահատկությունը չէ, քանի որ տարբեր են նաև դրանց վիտամինների և սննդանյութերի քանակն ու տեսակը: Օգտագործեք Բոնդյուելի երկու պահածոյացված տուփ (յուրաքանչյուրից մեկական), եփեք, ինչպես նշված է և մատուցեք հորթի մսի հետ:
  • Սոտեն այն լավագույն ուտեստն է, որը կարելի է պատրաստել ոլոռից: Որքան հնարավոր է քիչ ալյուրով և ցածր յուղայնությամբ կաթով պատրաստված սոտեները բացառիկ լրացում կլինեն գրիլի վրա խորոված մսի համար: Այս դեպքում մենք խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել հավի կրծքամիս:
Պատրաստեք աղցան շոգեխաշած ոլոռով, գազարով, նեխուրով և համեմեք մի պտղունց սումախով: Դուք կապշեք այս համեմունքի զարմանալի համից, չնայած այն հիմնականում օգտագործվում է թարմ բանջարեղենային աղցաններում:

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

Ավելին կայքում