Այս կայքը օգտագործում է թխուկներ տվյալների պահպանման համար: Շարունակելով օգտվել կայքից՝ դուք համաձայնում եք այդ ֆայլերի օգտագործմանը:
Սա նիհարեցնող սննդակարգ չէ, այլ առողջ սնվելու ծրագիր: Հիմքում ընկած է Գլիկեմիկ Ինդեքսի տեսությունը. օգտակար է շաքարախտի բուժման ժամանակ, ինչպես նաև սրտի հիվանդությունների, ավելորդ քաշի և մարզիկների ընդհանուր կազմվածքի համար:
Սահմանվում է դասակարգելով յուրաքանչյուր սնունդն ըստ օրգանիզմում արյան շաքարի վրա ազդեցությամբ:
Ցածր ԳԻ մթերքները դանդաղեցնում են արյան շաքարի մակարդակի բարձրացումը և այդպիսով սով չեք զգում և օրգանիզմը բավականին ժամանակ է ունենում վերափոխելու ճարպաթթուները էներգիայի:
Լավ կլինի հիշել. Չիպս կամ թխվածքաբլիթներ ուտելը լավ զգալու համար չի օգնում ոչնչի, հակառակը`այն վատացնում է ձեր վիճակը:
Ցածր ԳԻ մթերքները. խնձորի հյութ, փափուկ մրգեր, լոբի, բասմատի բրինձ, տարեկանի հաց և յոգուրտ (մածուն): Սա ամբողջական ցուցակը չէ. կան հատուկ աղյուսակներ, որտեղ կարող եք գտնել ցածր ԳԻ մթերքներ:
Մենյուի օրինակ.