Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

15.02.2015

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կտրտում ենք բարակ շերտերի: Վերցնում ենք Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը և կտրատում փոքր խորանարդիկների տեսքով: Սոխը կտրատում ենք կիսաշրջանաձև, իսկ սխտորը՝ մանր կտորներով:

Տապակում ենք սոխը՝ մինչև թափանցիկ դառնալը, ավելացնում գազար և պղպեղ և տապակում ենք ամենը ևս մի քանի րոպե: Միևնույն ժամանակ պատրաստում ենք արևելյան արիշտան կամ սպագետտին: Լավ խառնում ենք մեր բանջարեղենը և ավելացնում արիշտան: Ավելացնում ենք սխտոր և լոբի: Տապակում ենք ևս 5 րոպե՝ ավելացնելով սոյայի սոուս, աղ, սև կամ կարմիր պղպեղ: Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում ենք համեղ և առողջարար տապակած արիշտան՝ բանջարեղենով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

Ավելին կայքում