Այս կայքը օգտագործում է թխուկներ տվյալների պահպանման համար: Շարունակելով օգտվել կայքից՝ դուք համաձայնում եք այդ ֆայլերի օգտագործմանը:
Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի մեկ ժամվա ընթացքում: Սմբուկը, լոլիկը, կարտոֆիլը, սոխը, ինչպես նաև միսը կտրատում ենք խորանարդաձև և տեղադրում ենք Pyrex թավայում: Այժմ ավելացնում ենք մի քիչ աղ և պղպեղ:
Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը դնում ենք մեծ կլոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք Bonduelle-ի սիսեռը, լոլիկների կեսը, սխտորն ու կանաչին: Ավելացնում ենք մի քիչ սպիտակ գինի և թողնում, որ եռա: Մսի վրա տեղադրում ենք սմբուկը, կարտոֆիլը, սոխն ու մնացած լոլիկները: Ավելացնում ենք մսի արգանակ, ծածկում ենք նրբաթիթեղով և թողնում ջեռուցում 60-90 րոպե: Ավելացնում ենք մարինացված բանջարեղենն և եռացնում ջեռոցում 10-15 րոպե: Վայելում ենք համեղ և առողջարար չանախին՝ պատրաստված վրացական ավանդական բաղադրատոմսով: