Բուլղարական խոհանոցի գաղտնիքը

02.09.2013

Բուլղարիան և համեմունքները

Եթե ուզում եք ինչ-որ համեղ բան փորձել, կարող եք սկսել փորձել տարբեր ճաշատեսակներ Բուլղարիայում: Բուլղարական խոհանոցը շատ համեղ է, և չկա մեկը, ով փորձած լինի բուլղարական խոհանոցը և սիրահարված չլինի դրան: Գաղտնիքն այն համեմունքների մեջ է, որոնք օգտագործվում են եփելու ժամանակ: Դրանք ոչ միայն ավելի համեղ են դարձնում ուտեստները, այլև շատ առողջարար են, ինչպես նաև պարունակում են շատ օրգանիկ հանքային նյութեր:

Արդեն ավանդույթ է՝ հատկապես շոգ եղանակին, աղցանների, ապուրների և այլ ճաշատեսակների մեջ շատ թարմ և կանաչ համեմունքներ օգտագործելը, որպեսզի դրանք ավելի յուրահատուկ համ ունենան: Ավելին, ձեզ չի զարմացնի, որ իմանաք, որ կծու ուտեստներն այստեղ շատ սիրված են: Որոշ կանաչիներ, ինչպես օրինակ դաղձը, օգտագործվում են օրգանիզմի վրա իրենց հատուկ ազդեցության համար, քանի որ դրանք բուժում են որոշ առողջական խնդիրներ, օրինակ՝ հորմոնալ խախտումները: Այլ կանաչեղենն օգնում է, որ նյութափոխանակությունն ավելի արագ ընթանա: Այդպիսի կանաչիներ են ռեհանը, անանուխը և մաղադանոսը: Փորձեք և չեք փոշմանի:

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

Ավելին կայքում