Բանջարեղենային խավարտ համաշխարհային խոհանոցից

10.07.2013
Համաշխարհային մեծ խոհանոցն առաջարկում է հիմնական ուտեստների հետ կիրառելի բանջարեղենային խավարտների կամ նախուտեստների բաղադրատոմսերի լայն տեսականի: Տարբեր մարդիկ հաճախ օգտագործում են բուսակերային խավարտ ավանդական ուտեստների՝ հատկապես մսի հետ:
Թարմ բանջարեղենից պատրաստված խավարտը ոչ միայն թարմեցնում է ցերեկվա տապին, այլև հագեցնում է անհրաժեշտ վիտամինների և հանքային աղերի մեր պահանջը:
  • Հատկապես առողջարար են և ոչ պակաս համեղ բանջարանոցային բանջարեղենները, ինչպես օրինակ՝ սոխը, սխտորը, կաղամբը և լոլիկը: Բուսակերային խավարտի մյուս տեսակները կարող են ներառել այնպիսի մթերքներ, ինչպիսիք են՝ ոլոռը, ցուկկինին, գազարը, սամիթը, մաղադանոսը կամ կանաչ սոխը՝ կախված սեզոնից:
  • Նույնիսկ կարտոֆիլի խյուսը կարող է լինել հիանալի բուսակերային խավարտ՝ հատկապես երբ այն մատուցվում է յուղոտ մսի հետ: Այս նպատակով դրա վրա ավելացրեք պեստո սոուս և քերած դեղին պանիր:
  • Հազարի տերևներով և լոլիկով խավարտը լավագույնն է տապակած մսի հետ: Խաշած բրինձը շոգեխաշած գազարի հետ պակաս գերադասելի չէ և համեղ խավարտ է:

Օգտագործեք մեր խորհուրդներն ու բաղադրատոմսերը բանջարեղենային խավարտի համար և զարմացրեք ձեր ընտանիքին ու հյուրերին բացառիկ լանչով կամ ճաշով: Վայելեք:

ԿԱՐԴԱՑԵՔ ՆԱԵՎ

Ավելին կայքում