Այս կայքը օգտագործում է թխուկներ տվյալների պահպանման համար: Շարունակելով օգտվել կայքից՝ դուք համաձայնում եք այդ ֆայլերի օգտագործմանը:
Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում կարագով մինչև փափկելը: Ավելացնում ենք մի քիչ աղ և դնում ափսեի մեջ, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել: Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել:
Եկավ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայի մեջ: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեի վրա և ծածկում այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Մատուցում ենք տաք վիճակում տապակած պղպեղի հետ և վայելում համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով: