Նախաճաշ. Ոլոռի մուս տոստի վրա
Բաղադրիչներ
1 մի հատված
Բոնդուել կանաչ ոլոռ1 հատ
ձու4
Կենաց հաց2
խորանարդ4 կարագ
սերուցք3 գ
բանջարեղենի արգանակ 1/2 բաժակ
պղպեղ երեք գույներով 1/2
չերրի լոլիկ6
սոխ1
կանաչ սոխ1
սպիտակ քացախ2 ճ/գ
աղ և պղպեղ
պեպերոնցինո տեսակի պղպեղ
Խոհարարություն
Բուսական նախաճաշ, խիտ և համեղ
- Մանր քառակուսիկներով կտրատեք սպիտակ սոխը և քաղցր պղպեղները : Տապակեք սոխը մի փոքր յուղով: Սոխը կիսաթափանցիկ լինելուց հետո ավելացնեք կանաչ ոլոռը և համեմեք աղով և պղպեղով: Ավելացնեք բանջարեղենի արգանակը և եռացրեք: Եռալուց հետո ոլոռի մի մասը մի փոքր հունցեք, իսկ մյուսը թողեք ամբողջությամբ: Ավելացրեք սերուցքը `լրացուցիչ համ հաղորդելու համար:
- Կաթսայի մեջ եռացրեք ջուրը աղով և քացախով `փափուկ խաշած ձու պատրաստելու համար: Երբ ջուրը հասնում է եռման կետի, միացրեք միջին ուժգնության կրակը, լցրեք ձվերը և թողեք 4 րոպե:
- Տապակեք 2 մեծ կտոր հաց և ավելա սիսեռի մուսը, ապա 2 ձու և պեպերոնցինոն: Նախաճաշին թարմություն հաղորդելու համար ավելացրեք չերրի լոլիկներ, քաղցր պղպեղներ և կանաչ սոխ: