Ապուր Ժուրեկ

/ 5
60 ր
Ապուր Ժուրեկ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
մերան0.5 լ
специальный эршик0.2 кг
գազար1 գազար
մաղադանոս1
կարտոֆիլ4
սոխ1
պճեղ սխտոր4
աղ,պղպեղ,խնկածաղիկ
ալյուր0.1 kg

Խոհարարություն

Ժուրեկը մերանով պատրաստվող ապուր է՝ սպիտակ երշիկի, բանջարեղենի և համեմունքների ավելացմամբ:
  1. Մանր կտրտած սոխը սխտորի հետ միասին տապակել թավայի մեջ մինչև թափանցիկ դառնալը:
  2. 2 լիտր ջրի մեջ խաշել երշիկը և ավելացնել կտրտած բանջարեղենը և տապակած սոխն ու սխտորը:
  3. Երբ բանջարեղենը փափկի, ավելացնել մերանը և եփել մարմանդ կրակի վրա:
  4. Ավելացնել աղը, պղպեղը և խնկածաղիկը:
  5. Մատուցել տաք վիճակում երշիկի և խաշած ձվի կտորներով:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում