Գասպաչո՝ բանջարեղենային ապուր

/ 5
150 ր
Գասպաչո՝ բանջարեղենային ապուր

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
լոլիկ1.25 քգ
վարունգ1
սոխ1
կանաչ քաղցր պղպեղ1
պճեղ սխտոր2
հացի միջուկ200 g
ձիթայուղ4 գդալ
գինու քացախ2 գդալ
սառը եռացրած ջուր1 լ
Սառույցի կտորներ
աղ պղպեղ

Խոհարարություն

Գոյություն ունեն այս հանրահայտ իսպանական ապուրի բազմաթիվ տարատեսակներ, սակայն դրա պատրաստման ավանդական բաղադրատոմսը Անդալուզիայից է: Համաձայն ավանդույթի՝ գասպաչոն մատուցվում է փայտե ափսեներով, և այն ուտում են փայտե գդալներով: Գասպաչոն անփոխարինելի է շոգ եղանակին:

  1. Բանջարեղենը լվանալ, եռացրած ջրով ցայված լոլիկները մաքրել կեղևից, կտրտել քառակուսիներով, սերմերը հեռացնել: Վարունգը մաքրել, սերմերը հեռացնել և կտրտել մոտ 1սմ չափով քառակուսիներով:
  2. Մաքրած սոխը մանր կտրտել: Սխտորն անցկացնել քերիչով: Պղպեղը մաքրել սերմերից և մանր կտրտել:
  3. Բանջարեղենը խառնել քացախի, ձիթայուղի, հացի և սառը ջրի հետ: Կաթսայի կափարիչը փակել և դնել սառնարանը 2 ժամով:
  4. Մատուցելուց առաջ գասպաչոն հարել բլենդերով: Ավելացնել աղ և պղպեղ ըստ ճաշակի: Ապուրի մեջ մի քանի կտոր սառույց դնել:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում