Ֆատտա՝ մսային ապուր

/ 5
150 ր
Ֆատտա՝ մսային ապուր

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
տավարի կամ հորթի միս500 g
սոխ
գդալ ձեթ3
պճեղ սխտոր5
քացախ1 թ.գ.
հիլ1 հատ
ах и пхпег
եփած բրինձ2 բաժակ
բոված հաց

Խոհարարություն

Ֆատտա մսով ապուրը պատրաստում են Եգիպտոսի քրիստոնեաները որպես Մեծ Պահքից հետո Սուրբ Զատիկի առաջին ուտեստ:

  1. Միսը եփել, ավելացնել կտրտած սոխը և համեմունքները:
  2. Երբ միսը փափկի, արգանակը լցնել առանձին կաթսայի մեջ:
  3. Թավայում տաքացնել 2 գդալ ձեթ, տապակել միսը:
  4. Առանձին տապակել սխտորը:
  5. Արգանակի մեջ ավելացնել միսը, քացախը և սխտորը, համեմել և եփել մինչև պատրաստ լինելը:
  6. Վերջում ավելացնել բրինձը:
  7. Մատուցել բոված հացի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում