Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ

/ 5
30 ր
Սուշի. ճապոնական խոհանոցի ամենահայտնի ճաշատեսակ

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
սուշիի բրինձ9 ճաշ
նորի ծովային ջրիմուռներ9 շերտ
թեյի գդալ սև խավիար3
գդալ կարմիր խավիար3 թեյ
gadal deghin khaviar3 teaspoon
վասաբիղկ1 թեյ

Խոհարարություն

Սուշիի ավանդական բաղադրատոմսը ներառում է քացախով համեմված բրինձ և ձուկ, ինչպես նաև ծովամթերք, բանջարեղեն և այլ տեղական բաղադրիչներ:
  1. Պատրաստեք բրնձի գլանակներ և վրան քսեք վասաբի:
  2. Փաթաթեք յուրաքանչյուր սուշիի գլանակը նորիի շերտով այնպես, որ ջրիմուռը մոտ 1սմ երկար լինի, իսկ բրինձը լինի ներսում:
  3. Մեկ գդալ խավիար դրեք յուրաքանչյուր գլանակի վրա:
  4. Մատուցումը. Սուշին զարդարեք կանաչեղենով և մատուցեք փայտե սկուտեղի վրա:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում